bestel & verzendinformatie

BESTEL & VERZENDINFORMATIE

Lief Kraaltje hanteert een minimum bestelbedrag van €10,00.

 

VERZENDING

Lief Kraaltje rekent minimaal €3,55 verzend- en administratiekosten voor uw bestelling. Uitzondering zijn diverse verpakkingsmaterialen die wij versturen per pakket á €5,95. Boven €50,00 in NL is de verzending gratis. 

Wij verzenden alle bestellingen via PostNL in een bubbeltjes enveloppe, brievenbusdoosje of per pakket.

Uw bestelling word binnen 1 - 4 werkdagen verzonden. Dit is afhankelijk van de drukte bij ons en wanneer u de order heeft geplaatst.

BETALING

Bij Lief Kraaltje heeft u de mogelijkheid om op diverse manieren te betalen, middels achteraf betalen (KLarna), iDEAL, per bankoverschrijving, creditcard en bankcontact. Na het afronden van uw bestelling ontvangt u automatisch een bevestigingsmail.

BESTELLEN VANUIT HET BUITENLAND

Voor bestellingen naar BE rekenen wij €8,95. incl. track en tracé code. Vanaf €100,00 wordt uw bestelling gratis verzonden. Voor betalingen vanuit het buitenland kunt u afrekenen via Mister Cash / Bancontact, Giropay, MyBank en creditcard.

 

BESTELLING AL GEDAAN EN IETS VERGETEN?

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je nog iets wilt toevoegen aan je bestelling. Hiervoor maak je opnieuw een bestelling bij Lief Kraaltje. BELANGRIJK schrijf bij opmerkingen: toevoegen aan bestellingnummer …. Wij betalen dan de extra verzendkosten aan je terug. Dit doen wij zodra je bestelling wordt verwerkt en verzonden.

RETOUR/RUILEN

Wanneer u niet tevreden bent met een bepaald product, kunt u het binnen 7 dagen na ontvangst, in een goed beschermende verpakking retourneren.

SALE producten kunnen wij niet retour nemen.

Wil je een product ruilen of retourneren dan dien je altijd eerst contact op te nemen met Lief Kraaltje per e-mail info@liefkraaltje.nl Vermeld hierbij in ieder geval je volledige naam en factuurnummer en de artikelen wat je wilt terug wilt sturen. De verzendkosten voor het terugsturen van de te ruilen of retourneren producten zijn voor eigen rekening.

Ons adres is: HQ Lief Kraaltje, Daalderstraat 39 1827 JE Alkmaar

Let op! Wegens hygiëne is het niet mogelijk om oorbellen te retourneren. We kunnen alleen producten retour nemen die ongedragen, onbeschadigd en niet gebruikt zijn. De retour gezonden items zijn op eigen risico voor de klant.

 

FIMO

KLIK HIER

TSJECHISCHE KRALEN

KLIK HIER

CADEAU VERPAKKING

KLIK HIER

AAN DE SLAG!

KLIK HIER

© 2018 - 2023 Lief Kraaltje | sitemap | rss