Oorbellen 14K Goud en Vermeill Gold

Oorbellen Goldfilled & Vermeil

Goldfilled

Goldfilled betekent dat er een laag van 14 k goud mechanisch aan een basismateriaal (meestal koper) wordt verbonden tot er een bepaalde dikte van het goud is bereikt. Deze goudlaag moet tenminste 1/20e deel van het totale gewicht zijn. De goudlaag is echter vele malen dikker dan bij vergulde materialen. Goldfilled materialen blijven mooi op goudkleur, men noemt het niet voor niets `a lifetime jewellery`, het goudlaagje blijft er dus heel lang opzitten. Dit levert een mooie en betaalbare kwaliteit op die goed wordt verdragen door mensen die allergisch zijn voor andere metalen dan goud. Goldfilled is wel weer duurder dan ondergenoemde materialen omdat er meer goud in zit.

Vermeil

Hierbij wordt 14k tot 22k goud in lagen aangebracht op echt zilver (.925). Het benadert de uitstraling van echt goud maar is  goedkoper. De kleur vervaagt iets sneller dan bijvoorbeeld bij goldfilled materialen, omdat het hier om een dunner laagje gaat. De kwaliteit is echter heel goed en ondergrond is dus sterling zilver.

Sorteer op

AAN DE SLAG!

KLIK HIER

KERAMIEK KRALEN

KERAMIEK, KLIK HIER

INPAKKEN

Inpakken, KLIK HIER

BEST VERKOCHT!

Polaris kralen, KLIK HIER

PRECIOSA

Je shopt het HIER

© 2018 - 2021 Lief Kraaltje | sitemap | rss

Aanmeldingslink staat in je winkelmandje :-) De kortingscode ontvang je na het aanmelden van onze nieuwsbrief in je mailbox.