Wie zijn wij?

Hi,

Mogen we ons even aan je voorstellen? 

Wij zijn Hans (48) en Linda (50) Slui, wonende in Alkmaar Noord-Holland. 

Hans werkt full-time voor Defensie in Den-Haag en helpt achter de schermen mee aan Lief Kraaltje. Hij wordt regelmatig ingeschakeld om bijvoorbeeld; alle bestellingen naar het postkantoor te brengen, zendingen van onze verschillende groothandels te verpakken etc. Inmiddels heeft hij zich ontwikkeld tot een echte kralengoeroe...hahahaha.

Mijn eigen persoontje (Linda), werkt full-time aan en voor Lief Kraaltje. Ik ben hoofd verantwoordelijk voor o.a. alle orders zorgvuldig, met liefde en aandacht in te pakken, de webshop optimaal te houden, alle inkoop van de leukste artikelen, administratie bijhouden, wekelijks nieuwsbrieven maken en versturen, klantenservice, marketing. Een hele drukke maar zeer leuke baan met veel afwisseling. Geen dag is hetzelfde!

We hebben 4 kinderen die al volwassen zijn en uit huis wonen. Wel hebben we nog een poezenkind in huis "Floortje" die het maar wat gezellig vind tussen alle kraaltjes en touwtjes.

We zijn echte "beach lovers" en proberen regelmatig even te ontsnappen uit ons drukke leventje om even te genieten van elkaar, het strand en een wijntje.

 

Onze onderneming Lief Kraaltje.

Ons "winkeltje" Lief Kraaltje bestaat sinds 2018 en is een online winkel met ruim 5000 producten. Wij doen ons uiterste best om een zo'n ruim en compleet assortiment aan te bieden. Sinds 2020 zijn wij begonnen met het importeren van Tsjechische kralen. Inmiddels hebben wij de allergrootste collectie in de Benelux van deze prachtige handgemaakte "high end" kralen. 

Bij Lief Kraaltje vind je niet alleen alles om de leukste sieraden te maken maar ook leuke cadeauverpakkingen en stickers. 

 

Lieve groet, Hans & Linda

 

 

NIEUW BINNEN

KLIK HIER

INSPIRATIE

KLIK HIER

KLEI BEDELS

KLIK HIER

TSJECHISCHE KRALEN

KLIK HIER

INPAKKEN

KLIK HIER

© 2018 - 2023 Lief Kraaltje | sitemap | rss