Wie zijn wij?

Hai,

Mogen we ons even aan je voorstellen?

Wij zijn Hans (46) en Linda (48) Slui, wonende in Alkmaar Noord-Holland. 

Hans werkt full-time voor Defensie en helpt achter de schermen mee aan Lief Kraaltje. Hij wordt regelmatig ingeschakeld om bijvoorbeeld; alle orders naar het postkantoor te brengen, zendingen van onze verschillende groothandels te verpakken etc. Inmiddels heeft hij zich ontwikkeld tot een echte kralengoeroe...hahahaha.

Mijn eigen persoontje (Linda), werkt full-time aan en voor Lief Kraaltje. Ik ben hoofd verantwoordelijk voor o.a. alle orders zorgvuldig, met liefde en aandacht in te pakken, de webshop optimaal te houden, alle inkoop van de leukste artikelen, administratie bijhouden, wekelijks nieuwsbrieven maken en versturen, klantenservice, marketing en het geven van workshops. Een hele drukke maar zeer leuke baan met veel afwisseling. Geen dag is hetzelfde!

We hebben 4 kinderen die al volwassen zijn en uit huis wonen. Wel hebben we nog een poezenkind in huis "Floortje" die het maar wat gezellig vind tussen alle kraaltjes en touwtjes.

We zijn echte "beach lovers" en proberen regelmatig even te ontsnappen uit ons drukke leventje om even te genieten van elkaar, het strand en een wijntje.

 

Onze onderneming Lief Kraaltje.

Ons "winkeltje" Lief Kraaltje bestaat sinds 2018 en is een online winkel met ruim 5000 producten. Wij doen ons uiterste best om een zo'n ruim en compleet assortiment aan te bieden. Bij Lief Kraaltje vind je niet alleen alles om de leukste sieraden te maken maar ook leuke cadeauverpakkingen en stickers en een groot assortiment droogbloemen en vazen.

 

Lieve groet, Hans & Linda

 

AAN DE SLAG!

KLIK HIER

KERAMIEK KRALEN

KERAMIEK, KLIK HIER

INPAKKEN

Inpakken, KLIK HIER

BEST VERKOCHT!

Polaris kralen, KLIK HIER

PRECIOSA

Je shopt het HIER

© 2018 - 2021 Lief Kraaltje | sitemap | rss

Aanmeldingslink staat in je winkelmandje :-) De kortingscode ontvang je na het aanmelden van onze nieuwsbrief in je mailbox.