Contact - bestel & verzendinformatie

Heb je een vraag, opmerking of tip? Stuur ons een mailtje: info@liefkraaltje.nl of telefonisch - whatsap tel. +31(0)6 10723 239 

(ma-do 9.00 uur t/m 16.00 uur)
 

BESTEL & VERZENDINFORMATIE

Lief Kraaltje hanteert geen minimaal bestelbedrag.

 

VERZENDING

Lief Kraaltje rekent minimaal €3,95 verzend- en administratiekosten incl. track en tracé code voor uw bestelling. Uitzondering zijn diverse o.a. klei en toebehoren die wij versturen per klein pakket á €6,50. Vanaf €50,00 is de verzending gratis. 

Wij verzenden alle bestellingen via PostNL in ee brievenbusdoosje of per pakket.

Je bestelling past (bijna) altijd in je brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven.

Wij verzenden van maandag t/m donderdag. Onze verwerkingstijd is 1 t/m 3 werkdagen. Bestel je donderdag voor 12:00 dan heb je (bijna) zeker je bestelling voor het weekend binnen. (Uitzondering is als het heel druk bij ons is, dan kunnen we dit niet beloven.) Bestel je op donderdagmiddag/avond dan wordt je bestelling na het weekeinde (maandag) verzonden.

 

BETALING

Bij Lief Kraaltje heeft u de mogelijkheid om op diverse manieren te betalen Klarna (achter af betalen), iDEAL, per bankoverschrijving, creditcard en bankcontact. Na het afronden van uw bestelling ontvangt u automatisch een bevestigingsmail. Na het ontvangen van de betaling wordt uw bestelling binnen 1 à 3 werkdagen verstuurd. Dit is afhankelijk van de drukte bij ons en wanneer u de bestelling heb geplaatst.

 

BETALING LUKT NIET?

Indien je betaling niet lukt met de door jouw gekozen betaaloptie? Kies dan voor BETALEN PER FACTUUR. Wij sturen je dan per mail een betaallink zodat je de betaling alsnog veilg kunt betalen. Voor deze "extra" service rekenen wij €0,99 extra.

 

BESTELLEN VANUIT HET BUITENLAND

Voor alle bestellingen naar BE rekenen wij een vast bedrag van €8,95 aan verzendkosten incl. track en tracé code. Vanaf €100,00 wordt uw bestelling gratis verzonden. Voor betalingen vanuit het buitenland kunt u afrekenen via Mister Cash / Bancontact, Giropay, MyBank en creditcard.

Voor alle bestellingen naar DE rekenen wij een vast bedrag van €8,25 aan verzendkosten incl. track en tracé code. Vanaf €100,00 wordt uw bestelling gratis verzonden. Voor betalingen vanuit het buitenland kunt u afrekenen via Mister Cash / Bancontact, Giropay, MyBank en creditcard.

BESTELLING AL GEDAAN EN IETS VERGETEN?

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je nog iets wilt toevoegen aan je bestelling. Hiervoor maak je opnieuw een bestelling bij Lief Kraaltje. BELANGRIJK schrijf bij opmerkingen: toevoegen aan bestellingnummer. Kies bij verzending AFHALEN BIJ DE WINKELIER. Je hoeft nu geen "extra" verzendkosten te betalen. Wij voegen deze extra bestelling voor je toe.

 

RETOUR/RUILEN

Wanneer u niet tevreden bent met een bepaald product, kunt u het binnen 7 dagen na ontvangst, in een goed beschermende verpakking retourneren. Het te vergoeden bedrag zal uiterlijk 2 weken na onvangst van onze goederen aan u worden terug betaald.

Op maat geknipte producten zoals ballchain, jasseron, leer en (elastisch) koord kunnen NIET geretourneerd worden.

Sale artikelen kunnen NIET worden geretouneerd.

Wil je een product ruilen of retourneren dan dien je altijd eerst contact op te nemen met Lief Kraaltje per e-mail info@liefkraaltje.nl Vermeld hierbij in ieder geval je volledige naam en factuurnummer. Je ontvangt daarna een mail met een verzendlabel en een betaallink om je retour zending te betalen. De verzendkosten voor het terugsturen van de te ruilen of retourneren producten zijn voor eigen rekening. Voor Nederland betaal je €3,95 of €6,50 en voor Europa €15,00. 

Let op! Wegens hygiëne is het niet mogelijk om oorbellen te retourneren. We kunnen alleen producten retour nemen die ongedragen, onbeschadigd en niet gebruikt zijn. 

Vernieuwen

NIEUW BINNEN

KLIK HIER

INSPIRATIE

KLIK HIER

KLEI BEDELS

KLIK HIER

TSJECHISCHE KRALEN

KLIK HIER

INPAKKEN

KLIK HIER

© 2018 - 2023 Lief Kraaltje | sitemap | rss