Contact - bestel & verzendinformatie

Heb je een vraag, opmerking of tip? Stuur ons een mailtje: info@liefkraaltje.nl of telefonisch - whatsap tel. +31(0)6 10723 239 

(ma-do 9.00 uur t/m 16.00 uur)
 

BESTEL & VERZENDINFORMATIE

Lief Kraaltje hanteert geen minimaal bestelbedrag.

 

TROUWE KLANT KORTING

Wij zijn onze trouwe klanten dankbaar en dat mag dan ook beloond worden met een vaste klanten korting voor al je bestellingen bij de allerleukste online kralenshop! Heb je in de afgelopen 5 maanden meer dan 5 keer besteld? Lees dan snel verder. 

Hoe werkt het? Stuur ons een e-mail naar info@liefkraaltje.nl met je klant account naam en wij beoordelen of je in aanmerking komt voor onze TROUWE KLANT KORTING.

 

VASTE KORTINGEN

STAFFELKORTING niet op SALE artikelen (zelf de code invoeren en op de + ernaast drukken)

  • Deze code KAN NIET achteraf worden verrekent.
  • # TIP: werkt de code niet? Neem onmiddelijk contact met ons op voor dat je de bestelling afrond.
  • Tel en Whatssap +31610723239 of info@liefkraaltje.nl

totaalbedrag        korting      code

€100,00         →10%     LIEF10 ( je betaald €90,00) 

€150,00         →15%      LIEF15 ( je betaald €127,50)

€250,00        →20%.    LIEF20 (je betaald €200,00)

 

VERZENDING

Lief Kraaltje rekent minimaal €3,95 verzend- en administratiekosten incl. track en tracé code voor uw bestelling. Uitzondering zijn diverse o.a. verpakkingsmaterialen, droogbloemen die wij versturen per klein pakket á €5,95. Vanaf €35,00 is de verzending gratis. 

Wij verzenden alle bestellingen via PostNL in een bubbeltjes enveloppe, brievenbusdoosje of per pakket.

Je bestelling past (bijna) altijd in je brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven.

Wij verzenden van maandag t/m donderdag. Bestel je donderdag voor 12:00 dan heb je (bijna) zeker je bestelling voor het weekend binnen. Bestel je op donderdagavond dan wordt je bestelling na het weekeinde (maandag) verzonden.

 

BETALING

Bij Lief Kraaltje heeft u de mogelijkheid om op diverse manieren te betalen, iDEAL, per bankoverschrijving, creditcard en bankcontact. Na het afronden van uw bestelling ontvangt u automatisch een bevestigingsmail. Na het ontvangen van de betaling wordt uw bestelling binnen 1 à 3 werkdagen verstuurd. Dit is afhankelijk van de drukte bij ons en wanneer u de bestelling heb geplaatst.

 

BETALING LUKT NIET?

Indien je betaling niet lukt met de door jouw gekozen betaaloptie? Kies dan voor BETALEN PER FACTUUR. Wij sturen je dan per mail een betaallink zodat je de betaling alsnog veilg kunt betalen. Voor deze "extra" service rekenen wij €0,99 extra.

 

BESTELLEN VANUIT HET BUITENLAND

Voor alle bestellingen naar BE rekenen wij een vast bedrag van €7,75 aan verzendkosten incl. track en tracé code. Vanaf €70,00 wordt uw bestelling gratis verzonden. Voor betalingen vanuit het buitenland kunt u afrekenen via Mister Cash / Bancontact, Giropay, MyBank en creditcard.

Voor alle bestellingen naar DE rekenen wij een vast bedrag van €8,25 aan verzendkosten incl. track en tracé code. Vanaf €70,00 wordt uw bestelling gratis verzonden. Voor betalingen vanuit het buitenland kunt u afrekenen via Mister Cash / Bancontact, Giropay, MyBank en creditcard.

BESTELLING AL GEDAAN EN IETS VERGETEN?

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je nog iets wilt toevoegen aan je bestelling. Hiervoor maak je opnieuw een bestelling bij Lief Kraaltje. BELANGRIJK schrijf bij opmerkingen: toevoegen aan bestellingnummer. Zodra je bestelling is verwerkt bij ons betalen we de verzendkosten van je 2de bestelling aan je terug minus €0,30 aan transactie kosten. Dit zijn onze daadwerkelijke kosten aan onze betaalprovider voor de transactie om het bedrag van de verzendkosten aan je terug te betalen.

 

RETOUR/RUILEN

Wanneer u niet tevreden bent met een bepaald product, kunt u het binnen 7 dagen na ontvangst, in een goed beschermende verpakking retourneren. Het te vergoeden bedrag zal uiterlijk 2 weken na onvangst van onze goederen aan u worden terug betaald.

Op maat geknipte producten zoals ballchain, jasseron, leer en (elastisch) koord kunnen NIET geretourneerd worden.

Sale artikelen kunnen NIET worden geretouneerd.

Wil je een product ruilen of retourneren dan dien je altijd eerst contact op te nemen met Lief Kraaltje per e-mail info@liefkraaltje.nl Vermeld hierbij in ieder geval je volledige naam en factuurnummer. Je ontvangt daarna een mail met een verzendlabel en een betaallink om je retour zending te betalen. De verzendkosten voor het terugsturen van de te ruilen of retourneren producten zijn voor eigen rekening. Voor Nederland betaal je €3,95 of €6,95 en voor Europa €9,00. 

Let op! Wegens hygiëne is het niet mogelijk om oorbellen te retourneren. We kunnen alleen producten retour nemen die ongedragen, onbeschadigd en niet gebruikt zijn. 

Vernieuwen

TUBE KRALEN

KLIK HIER

TSJECHISCHE KRALEN

KLIK HIER

BEAD SPINNER

KLIK HIER

AMBER BLOKJES

KLIK HIER

INPAK SET

KLIK HIER

© 2018 - 2022 Lief Kraaltje | sitemap | rss